Teampunten


Welkom op de Teampunten pagina


Wij hebben een uniek waardepunten systeem ontwikkeld voor het belonen van uw medewerkers. Via een Website en App krijgt elke medewerker toegang tot zijn Teampunten Wallet. Deze punten kunnen verdien je door het behalen van persoonlijke of teamdoelstellingen. De punten worden bijgeschreven door het verzilveren van vouchers die de organisatie zelf uitgeeft, of doordat de organisatie direct punten aan de medewerkers overmaakt.


Teampunten besteed je bijvoorbeeld aan cadeaus of kortingen welke door het bedrijf ter beschikking worden gesteld (afhankelijk van het door de organisatie zelf op te stellen beleid). Het is ook mogelijk om met Teampunten in een webshop te betalen.


Daarnaast kunnen deelnemende medewerkers aan elkaar punten overmaken, bijvoorbeeld als bedankje voor het samenwerken.


Wil je Teampunten uitproberen? Meld je dan aan voor de testomgeving!


Download de gratis 'Cyclos for Mobile 4' App in de Apple AppStore of op Google Play. Vul 'app.teampunten.nl' als URL in op de App en je kunt ook via jouw mobiel bij je Teampunten.

Ben je geïnteresseerd om het systeem voor jullie medewerkers in te zetten of wil je een aantal vouchers ontvangen om het systeem verder te testen? Neem dan contact op via: info@teampunten.nl.